ČAK i LABAVI KABLOVI U CERN-u POTVRƉUJU TEORIJU RELATIVNOSTI

http://www.4dportal.com/hr/znanost/2493-kakva-blamaza-gg-znanstvenici-povjerovali-u-nadsvjetlosne-neutrine-zbog-labavog-kabla Da ce CERN naći navodni uzrok za nadsvjetlosnu brzinu Neutrina, sam znao već prošle godine, o čemu sam 20.11.2011 pisao u članku „Da bi bio član stada ovaca, najprije moraš biti ovca-A.Einstein, citat“. Jedno je sigurno a to je da u ovakvoj komedijantskoj nauci na zapadu neće nikada naći razlog koji potvrđuje netačnost Teorije relativnosti. Fizičar Wolfgang Pauli, koji je bio u izbjeglištvu u USA, se 1947 vratio u Evropu, jer kako kaže, „da u USA ne postoji slobodna nauka, jer ona danas postoji samo kao grana vojske“, što je danas slučaj i sa Evropom. Stvarno koliko je genijalnosti trebao imati Einstein, može se dokazati i činjenicom da je on prije 107 godina, brzinu svjetlosti postavio kao „najveću graničnu brzinu“. Čovjek se sada mora zapitati, zašto kao graničnu brzinu nije postavio neku veću brzinu?! Nije jednostavno zbog toga što se uopšte nije znalo za veću brzinu! To je isto kada bi ja sada iznio tvrdnju da je Mount Everest najveća planina na svijetu, i dok čitav svjet priča o tome i čudi se kako sam ja uopšte mogao da postavim jedan takav inteligentni postulat, ja samo šutim i smješkam se i naravno neću da kažem da sam to vidio na Google earth. Seadin Jelovac

6 komentara

  1. Dobro rečeno. Da je pogriješio sa svjetlošću Ajnštajn je mogao vidjeti od strane Tesle, koji je 1900. iznio svoje rezultate. Da je Ajnštajn pratio Teslin praktični rad, a ne samo teoretski, mogao je na osnovu toga uraditi izuzetnu teoriju. Ovako je ispao tragična ličnost u nauci kao i Darvin, jer obojica nisu spoznali pitagorejstvo pa samim tim nisu imali pojma o još starijim znanjima od Sumerana i Egipćana do svoga vremena.

    Zahvaljujem na kačenju mog rada na Tvom blogu.

    Vladimir Karadžić

  2. Tebi je bitno da tebe moze posrati Evropljani intelektualaci kao sto su Ajnstein i Plank koji su od tebe napravili idiota. Pogledaj malo sta mozes uraditi s njihovim formulama, zekane jedan (NISTA ali je zate i za tebe i za njih Tesla idiot), i odakle im te njihove formule.

Komentariši